Folosirea versiunii DEMO este gratuita ! Studiati versiunea Demo inainte de achizitionare !

Solutii software
Profesionalism

EasyFight - program competitii de arte martiale (fighting divisions)

:: Important :

 

-un exceptional software care permite simplificarea organizarii si desfasurarii competitiilor sportive de contact (Arte Martiale) .
-Software folosit in perioada 2004-2015 in competitiile nationale ale FR KEMPO, in competitiile mondiale si europene de International Kempo Federation (IKF), si intr-o competitie mondiala de Pankration organizata de FILA-Pankration.
-inlocuieste eficient vechile diagrame tinute manual in timpul competitiei si permite listarea caietelor de competitie la finalul acestora .
-permite vizualizarea in timp real a rezultatelor si afisarea permanenta a programarilor la saltele (pana la 3 suprafete simultan) pe ecrane auxiliare sau prin proiector pe ecran mare.
-permite listarea in timp real a fiselor de competitie , de inscriere , a diagramelor intermediare sau finale
-permite listarea in timp real , rapid ,a diplomelor de final de competitie .

-permite listarea selectiva a diagramelor si a rezultatelor doar pentru anumite categorii , divizii sau tari/cluburi participante. 
-listeaza clasificarea sportivilor si ratingul acestora
 -contine manual de utilizare in 2 limbi  (engleza si romana)

:: NOU !
-a fost implementat si sistemul Repechage si Turneu (sistem nordic) !!

:: Sumar :

-puteti crea diviziile si categoriile in functie de tipul competitiei. Se seteaza intervalul de kg de la o categorie la alta (initial din 5 in 5 kg), de la ce greutate se porneste (initial 20 kg), care este ultima categorie de greutate si pentru ce interval de varsta se creeaza categoriile .
-se pot defini denumirile diviziilor si semnaturile care vor aparea pe toate fisele listate din program . Deasemenea , se poate seta ce logo sa apara pe fise (sigla , etc..)
-Inregistrarea initiala per tari/cluburi a sportivilor . in aceeasi fisa de inregistrare se va introduce cantarul facut si diviziile la care participa competitiorul
-diagramele de categorii de varsta si greutate unde programul repartizeaza automat
 sportivii in functie de varsta , greutatea si diviziile la care participa declarate in fisa de inregistrare. Programul permite mutarea sportivilor in alte categorii de varsta si/sau greutate si adaugarea de sportivi noi sau stergerea sportivilor deja preluati .
-diagramele de lupta cu repartizare automata a luptelor in functie de numarul de sportivi din categoria respectiva (17-32 sportivi , 9-16 sportivi, 5-8 sportivi, 2-4 sportivi, finale mici si finale mari). Puteti modifica aici sportivii si meciurile asignate automat de program . Deasemenea puteti adauga manual categorii lipsa sau sportivi si puteti sterge cele existente.

-programul permite sustemul olimpic (eliminare directa), repechage (recalificari pt locurile 3-7) si sistemul nordic (fiecare cu fiecare)
-asignarea sportivilor la suprafetele de lupta : asignare automata (cate o saltea integral apoi urmatoarea , cate un meci la fiecare saltea , in ordine , toate meciurile la o singura saltea). In cadrul desfasurarii competitiei programul afiseaza meciurile curente pe 1-9 saltele si urmatoarele 5 meciuri ce se pregatesc pentru fiecare saltea . Puteti muta meciurile de pe o saltea pe alta sau puteti amana/sterge anumite meciuri .
-se pot cupla 3 calculatoare-centru in retea si se poate tine simultan competitia pe 1-9 saltele pentru 6 divizii !
-alte facilitati si module...

:: Configurare minima :

Sistem de operare :
Windows® Me/2000/XP/7/8/10. Evitati folosirea EasyFight pe ®Windows 95/98 sau NT deoarece ®Microsoft nu mai asigura suport pentru aceste sisteme de operare , fiind scoase din productie si , ca urmare, pentru aceste sisteme nu se pot obtine corecturi la eventualele incompatibilitati descoperite in utilizarea programului. Testati versiunea DEMO pe sistemul dstra de operare ca sa va asigurati ca este functional si compatibil, inainte de achizitionare.
Sistem informatic:
Minim: 2 Ghz , 1 GB RAM , 10 Gb HDD liberi , minim 1024*768 rezolutie , imprimanta A4 inkjet , UPS
Recomandat :
    Server / Monopost: 3 Ghz , 4 GB RAM , Hdd 7200-10000 rpm , 1920*1080 rezolutie , UPS
    Statie: 2 Ghz , 1 GB RAM , 10 Gb HDD liberi , minim 1024*768 rezolutie , imprimanta A4 inkjet , UPS

:: Instructiuni de instalare :
Lansati fisierul in calculatorul dorit si nu schimbati parametrii de pe ecran.
Instalarea se face obligatoriu in c:\kempo.

:: Situatii si rapoarte :
-
fise de inscriere pe tari/cluburi , cu precizarea datelor sportivilor si a cantarului efectuat inainte de competitie precum si cu precizarea diviziilor la care s-a inscris fiecare sportiv
-inscrierea pe categorii a sportivilor
-diagramele de lupta (permite categorii de maxim 32 sportivi)
-diagramele intermediare de lupta cu rezultatele meciurilor deja jucate (17-32 sportivi , 9-16 sportivi, 5-8 sportivi, 2-4 sportivi, finale mici si finale mari)

-diagrame finale cu desfasurarea integrala a meciurilor (cu semnaturi predefinite de utilizator si cu logo predefinit de utilizator)
-raportul pe tari , cu punctaj de tip olimpic , unde vor fi desemnate tarile/cluburile castigatoare in competitie
-diplome integral sau pe original
-cartea competitiei cu : echipa de arbitrii , numarul de echipe participante , numarul de sportivi inscrisi , rezultate finale , etc...

 

 



© Copyright 2017 Sasorysoft®©