Termeni licenta

Solutii software
Profesionalism

Termeni licenta programe Sasorysoft


 
Acesta este un acord incheiat intre dumneavoastra , beneficiarul final , si Sasorysoft SRL , producatorul software-ului achizitionat cu aceasta factura. Prezenta licenta se refera si se aplica programelor produse de Sasorysoft SRL si distribuite prin Distribuitorii sai autorizati, achizitionate prin aceasta factura.
Prin licentierea programului achizitionat cu aceasta factura confirmati ca sunteti intru totul de acord cu termenii prezentei licente . In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa nu folositi acest program si sa nu solicitati licentierea sa !!

1.Drepturile de autor
Drepturile de autor asupra programului achizitionat cu aceasta factura sunt protejate prin legislatia in vigoare . Aveti obligatia sa studiati aceasta legislatie inainte de licentierea/activarea finala.

2.Drepturile detinatorului de licenta ® Sasorysoft :
Aceasta licenta va da dreptul neexclusiv sa folositi o copie a programului achizitionat cu aceasta factura (produs de Sasorysoft SRL), copie realizata de firma producatoare si descarcata de pe site-ul www.sasory.ro in baza acestei facturi, pe un singur calculator personal aflat in proprietatea d-stra . Folosirea pe mai multe calculatoare a aceluiasi program produs de Sasorysoft, chiar daca acestea se afla in proprietatea d-stra , este interzisa , fiind necesara licenta de folosire pentru fiecare calculator in parte. Schimbarea sistemului pe care a fost licentiat initial programul necesita obligatoriu copie a Facturii de achizitie sau alt document care atesta proprietatea sistemului respectiv si Declaratie pe propria raspundere ca a fost dezinstalat si sters complet programul de pe vechiul sistem si ca nu mai este folosit pe fosta structura hardware. In cazul in care ati achizitionat varianta de retea, puteti instala programul-server pe un singur sistem din retea , in general pe server, iar programul-statie pe oricate statii suporta sistemul dstra informatic (statii legate prin retea de serverul respectiv). Daca stiti , preconizati sau observati ca numarul de utilizatori al acestui program depaseste numarul de licente legal obtinute , va rugam sa luati legatura cu firma noastra si sa obtineti numarul de licente legale pentru aceste calculatoare.

3.Drepturile de copiere/reproducere (COPYRIGHT)
Produsul achizitionat cu aceasta factura este proprietatea firmei producatoare, Sasorysoft SRL, si este protejat prin lege la copieri frauduloase. Puteti executa o singura copie pe CD sau Hard Disk in vederea unei precautii de inteles , pentru cazul in care programul original ar fi distrus . Orice alta copie in plus va fi considerata ilegala si veti despagubi firma producatoare conform cu pretentiile sale. Nu veti copia produsul in alte scopuri si nu veti edita materiale insotitoare sau explicative fara acordul firmei producatoare.

4.Alte restrictii
Nu aveti dreptul de a imprumuta , vinde sau inchiria programul achizitionat cu aceasta factura in nici un scop. Prezenta licenta este valabila numai insotita de factura de achizitie al programului, in original. Nu puteti returna programul achizitionat cu aceasta factura dupa ce ati solicitat licentierea/activarea sa. Puteti studia complet produsele Sasorysoft in versiune DEMO , inainte de achizitie si licentiere (activare).

5.Garantie acordata
Programul achizitionat cu aceasta factura si fisierele insotitoare sunt vandute "asa cum sunt" fara a se garanta anumite performante . Sasorysoft SRL nu acorda nici un tip de garantie si nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderi financiare, pierderi de date sau pentru orice alt tip de pierderi datorate utilizarii acestui program. Procedura corecta de utilizare a oricarui program informatic presupune testarea intensiva a acestuia in medii fara date si informatii critice , inainte de a avea incredere in calitatea si performantele acestuia . ® Sasorysoft declara ca nu a introdus in program si ca nu are cunostinta ca acesta ar contine "cod distructiv" , respectiv instructiuni care duc la stergerea unor date fara acordul utilizatorului. Orice raspundere a firmei ® SasorySoft fata de beneficiar se limiteaza exclusiv la inlocuirea programului cu o alta copie a acestuia sau restituirea sumei platite de cumparator firmei producatoare ca pret al acestui program, daca inlocuirea mentionata anterior nu este posibila . Firma nu raspunde pentru interventiile neautorizate asupra structurii produsului software livrat . Deasemenea , nu raspunde pentru nici o sesizare care are ca obiect facilitati pe care programul nu a fost proiectat de la inceput sa le cuprinda sau care are ca obiect probleme datorate nerespectarii intocmai a instructiunilor de folosire livrate o data cu programul (Manual de utilizare incorporat in program>>Sistem) sau incompatibilitati de natura software sau hardware. Eventualele modificari cerute de utilizator vor fi obiectul unor negocieri separate cu firma producatoare. Update-ul la legislatie si asistenta tehnica fac obiectul unui alt Contract.
Beneficiarul accepta ,prin simpla folosire si licentiere a programului , ca pot exista erori ascunse , datorate complexitatii programului , acestea urmand a fi remediate prompt, la simpla sesizare a utilizatorului . Utilizatorul are obligatia de a verifica in permanenta rezultatele programului si de a sesiza prompt orice eroare producatorului. ® SasorySoft nu isi asuma raspunderea in nici un fel pentru daune directe sau indirecte datorate folosirii programelor livrate sau a pierderilor de date , indiferent de cauzele acestor erori / probleme.

6. Alte precizari si recomandari :
-toate calculatoarele care ruleaza programele ® Sasorysoft vor avea prevazute UPS-uri pt. eventuale caderi de tensiune
-pentru programele ® Sasorysoft se recomanda maxim 10 calculatoare logate simultan in retea, cu limitarile aferente sistemelor de operare folosite
-reteaua va fi instalata si setata/verificata de un specialist care va verifica fiabilitatea transmisiei datelor in retea cu programe specializate
-folositi sisteme de operare agreate si certificate de ® Sasorysoft (se pot studia pe www.sasory.ro)
-nu folositi programele ® Sasorysoft pe sisteme de calcul defecte, instabile sau foarte vechi. Nu folositi calculatoare care nu au resursele necesare functionarii unui program complex de baze de date de tip file-sharing.
-exista operatii la care se recomanda pe ecran ca toti utilizatorii sa nu lucreze in acel moment cu datele din aceeasi luna/an. Asigurati-va un mod de comunicare operativ intre utilizatori pentru astfel de cazuri.
-verificati setarile pt. antivirus / firewall care ar putea impiedica relatia dintre statii si server sau care ar sterge fisiere sau le-ar marca pentru carantina (fisierele din c:\easywin din server sau statii).
-setati in ® Windows formatul datei astfel : ZZ/LL/AAAA
-parola initiala la instalarea programului este PISOI.
-instructiuni detaliate de instalare monopost, server sau statii gasiti pe www.sasory.ro© Copyright 2017 Sasorysoft®©