ATENTIE !
Este necesar sa va asigurati o legatura la internet pentru o facila activare a produselor Sasorysoft dupa instalarea update-urilor sau reinstalarea programelor.

 

Instructiuni pentru activarea ONLINE si pentru setarea antivirusului/firewall-ului folosit


      
:: Legatura la internet
        Pentru a putea descarca prompt update-urile si pentru a putea activa programele Sasorysoft ONLINE este obligatoriu sa aveti o legatura activa la internet cu calculatorul pe care aveti instalat programul Sasorysoft (EasyCont , EasyGest , EasyFCT , etc..).
        Deasemenea verificati sa aveti instalata libraria c:\easywin\librarii\ftp2activex .
        Legatura la internet trebuie sa fie directa sau prin switch (ori prin share-uirea legaturii altui calculator din retea) dar nu prin PROXY !
        Exemple de legaturi la internet ce se pot realiza rapid :

            -wireless (daca aveti furnizori de internet wireless in zona)

            -prin cablul de telefon (prin Romtelecom se poate instala internet pe acelasi fir cu telefonul fix, serviciul numindu-se Clicknet)

            -prin cablul de televiziune (RDS , RCS , Astral , etc...)

            -prin furnizorii de televiziune prin satelit (UPC , etc...)

            -prin retele locale de internet (Evolva , etc...)

            -prin Dial-up (direct prin telefonul dstra fix) , cu tarif de 5 EUR/luna (Clicknet Dial-up)

        Tarifele de conectare la internet sunt foarte coinvenabile , pornind de la cativa EUR/luna (ex. internet prin Clicknet= 5.9 EUR/luna)

       
:: Activarea (licentiarea) ONLINE
        Verificati ca legatura la interbet sa fie activa si , dupa ce instalati update-urile de pe site , apelati in SISTEM >> Licentiere ONLINE.
        Daca nu functioneaza licentierea ONLINE veti primi unul dintre  mesajele :
                Cod incorect... >> Iesiti si reintrati in program. Aceasta eroare apare de obicei datorita uneia dintre erorile de mai jos. Dupa acele erori libraria se autosuspenda generand acest cod de eroare.  La restartarea programului libraria se reinitializeaza.
                Eroare de conectare >> inseamna ca nu ati luat legatura cu serverul. Este posibil ca legatura dstra la internet sa nu fie stabila. Reincercati. Daca primiti acelasi mesaj atunci verificati setarile antivirusului si ale firewall-ului. Includeti in lista de exceptii la verificarea live a antivirusului fisierul c:\easywin\go.exe   tot directorul c:\easywin si inscrieti in trusted programms fisierul c:\easywin\go.exe .

               
Nu pot efectua operatia ceruta... >> inseamna ca serverul este off line provizoriu. Reancercati mai tarziu licentierea ONLINE...
                Ca sa puteti licentia ON-LINE trebuie sa comunicati ID-ul catre ... >>Nu sunteti trecuti in lista serverului. Sunati la Sasorysoft si solicitati activarea acestui serviciu  ONLINE pentru dstra. Este necesar sa aveti ID client diferit de 0 pentru a se activa acest serviciu. O alta cauza pentru care se genereaza acest mesaj de eroare este faptul ca sunteti restant sau nu aveti contractul semnat si depus la Sasorysoft.
                Accesul dstra la licentierea ON-LINE este blocat de SasorySoft...>> acest mesaj arata ca exista o neconcordanta in datele dstra de licentiere sau exista alte probleme admiinistrative intre dstra si Sasorysoft. Sunati la Sasorysoft pentru reglare.
                Alt mesaj transmis de Sasorysoft catre dstra >> sunati la Sasorysoft pentru lamuriri

       
:: Setarea antivirusului si firewall-ului
        Logarea la internet implica OBLIGATORIU sa instalati un antivirus performant (PC Cillin , Bit Defender , etc...).
        Pentru ca programele Sasorysoft sa functioneze fara probleme si pentru ca activarea ONLINE sa fie posibila efectuati urmatoarele setari dupa instalarea antivirusului:
                Includeti in lista de exceptii a antivirusului , la scanarea live , a directorului (folderului) C:\easywin .
                Includeti in Trusted programms la firewall programul c:\easywin\go.exe .
                Daca aveti si alte meniuri unde sunt prezentate [programele care au drept de acces la internet / email includeti si programul c:\easywin\go.exe .
                Daca exista si un switch / router prin care iesiti pe internet , setati si in sistemul acestuia de siguranta permisiunea pentru c:\easywin\go.exe .
                     

SASORYSOFT nu este raspunzator pentru imposibilitatea licentierii programelor/update-urilor descarcate de clienti. Toti clientii trebuie sa isi activeze licentierea ONLINE si , in cazul extrem cand legatura la internet nu este functionala, se poate apela la licentierea telefonica in timpul programului de lucru afisat pe site-ul www.sasory.ro .

Sasorysoft a pus la dispozitia clientilor sai , pe site-ul www.sasory.ro , un meniu pentru licentierea LIVE. Pentru aceasta apelati meniul LICENTIERE si introduceti user+parola comunicate pe toate facturile primite de la Sasorysoft.

  

© Copyright 2016 Sasorysoft®©